I Møllehuset koster det ikke en Herregård

at blive kongeligt behandlet….

Vort køkken og serveringspersonale vil sørge for at De befinder Dem godt:
Møllehuset er et levende eksempel på, at luksus ikke er forbeholdt dyre og kostbare selskaber. Vi byder Dem velkommen til mindst 4 måder at bruge Møllehuset på:

Selskaber

Et lille hyggeligt familieselskab på blot 25 personer eller det helt store balfaldera for over 100 gæster ?? Mølllehuset spænder vidt og vi har de rigtige lokaler der passer til enhver lejlighed. Smukke opdækninger. Køkkenchefen der anretter Deres livretter, og overtjeneren, der sørger for De får en dejlig dag, De kan mindes med glæde.
Smukke bryllupper, runde dage, jubilæer, firma-, forening- og familiefester. Bedre kan det ikke gøres. Vi beder Dem blot reservere i god tid, da vi ofte er optaget. På Møllehuset koster det ikke en Herregård.

Dinér transportable

Møllehuset mestrer den vanskelige kunst “at lave mad for Dem” og bringe det ud til Deres dør – til tiden, og i rigelige mængder. Menukortet indeholder 1.klasses dansk kogekunst, krydret med et pikant strejf af international elegance. Glæd Dem allerede nu til de flotte borde med møre stege og hjemmelavede lækkerier – og ikke mindst til saucen !

Receptions-service / Store arrangementer / Små arrangementer

Et professionelt kapitel for sig. Spænder vidt fra små hyggelige arrangementer, ofte ude i firmaerne, til store elegante middage eller overdådige buffet´er med lækkerier fra hele verden. Røde løbere, sølvlysestager, porcelæn, ja simpelthen det hele. Vi elsker sjove opgaver og lægger gerne øre til Deres…når Deres kundekreds eller ansatte skal forkæles.

Gigant-fester - Hal-fester hos os, eller hos Dem, i firmaet, til byfesten eller hal-festen

Lad Asaa-hallen lægge hus og rammer til, mens vi og vort personale i Møllehuset lægger service og know-how til et festligt arrangement, når noget stort er i gære: Aktionærmøder, personalefester, events og happenings af enhver art. Vi dækker gerne op til møder eller middage for mellem 250 og 800 gæster i vor flotte, venlige og hyggelige hal med god plads og dejlige faciliteter. Vi får ros – hver gang !

Speciel arrangementer:

Løbende har vi spændende tilbud som Gourmet-arrangementer, Vildt-aftener, Julefrokost, Vinsmagning og meget mere. Send os en mail, så sender vi uforpligtende vore forslag til næste arrangement.